Tee ite parempaa ketsuppia!

Kunnon burgerissa on jokainen yksityiskohta funtsattu pieteetillä. Kun haluat hifistellä himakeittiössä, niin voit meidän tyyliimme tehdä myös ketsuppisi itse. Väsääminen on helppoa ja nopeaa, ja onhan se nyt siistiä päästä paukuttelemaan henkseleitä grillibileissä itsetehdyllä ketsupilla. 

Ainesosat

Tomaattipyre 160 g
Glukoosi 160 g
Etikka 50 g
Sokeri 50 g
Suola 10 g
Mustapippuri 5 g

Reseptin kuvaus

Nakkaa kaikki ainekset kerralla blenderiin ja hurauta setti sileäksi. Jotta koostumus olisi just eikä melkein, pitää aineksia jaksaa kärsivällisesti myllyttää blenderissä vähintään 5-15 minuuttia. Valmiin, täydellisen ketsupin tunnistaa siitä, että se on kiiltävää ja sileää. Sekä tietysti mausta!

Ja kun peruspaketti toimii, niin ei muuta kuin maustamaan ketsuppia vapaalla kädellä. Testaa kylkeen esimerkiksi paprikaa tai savuchiliä, taikka puolikas habanero (siemenet ja valkoiset osat poistettuna) blendattuna 3-4 desilitraan ketsuppia potkii sopivan napakasti.