Get your grill on.

Burger season is on. Fire up – Katso reseptit ja tule burgermeisteriksi.

Glasekastike

Nyt on erittäin hyvää settiä luvassa! Glaseerauskastikkeessa makeus ja suolaisuus toimivat tosi hyvin. Karamellisoitunut kastike toimii aina burgerin lomassa. Yksinkertaisen glaseerauskastikkeen tarkoitus on se, että sillä voidaan sivellä pihvi paiston välissä tai paiston jälkeen, joskus jopa ennen paistoa. Meidän tosi helppo glaseerauskastike antaa pihville lisää makua aika reippaasti.

Glaseen tarvitaan vain vähän öljyä, etikkaa ja sokeria, tomaattipyrettä ja snadisti harissaa terävöittämään makua. Keitellään kasaan, jolloin saadaan sopiva kiilto ja konsistenssi.

ainEsosat

150 g Harissa
150 g Tomaattipyre
1 dl Väkiviinaetikka
4 dl Kidesokeri
2 dl Rapsiöljy
1 rkl Suola

resePtin kuvaus

Mittaa ainekset kattilaan. Keitä aineksia vispilällä sekoittaen niin kauan, että glase on kiehahtanut. Varmista, että kaikki ainesosat ovat sekoittuneet hyvin. Jäähdytä glase ja ota käyttöön pihvien maun parantamiseksi.

Jos tykkäsit, jaa resepti!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Get your grill on.

Burger season is on. Fire up – Katso reseptit ja tule burgermeisteriksi.