Get your grill on.

Burger season is on. Fire up – Katso reseptit ja tule burgermeisteriksi.

Burgerin kasaus

Nyt on päästy siihen vaiheeseen, että on harjoiteltu soossien tekemistä, majoneesejä, tehty itse ketsuppi, pikkelöity, harjoiteltu hyvän pihvin paistamista ja opittu tekemään briossi. Koko nippu on kasassa, muttei koottuna. On siis aika kasata kesän paras juustohampurilainen.

Kaikessa yksinkertaisuudessaan juustohampurilaiseen tarvitaan hyvä majo, hyvä briossi, täydellinen pihvi ja juusto, ketsuppi ja väliin hyvä pikkeli. Muuta ei tarvita, siinä se on.

Tällä reseptillä voit komeilla kavereille koko kesän. Mukaile ja muunna reseptiä mielesi mukaan. Fire up!

ainEsosat

Paistettu, vetäytynyt pihvi

Glasea

Juustoa

Habaneromajoneesia

Itse tehtyä ketsuppia

Pikkelöityjä, vihreitä tomaatteja

Briossi

resePtin kuvaus

Pihvi on paistettu ja se on saanut vetäytyä. Ota glase ja levitä snadi määrä pihvin päälle, niin että kiiltää kivasti ja antaa vähän makeutta ja tulisuutta. Levitä pihvin päälle kolme siivua juustoa ja vie koko komeus grilliin lämpiämään niin, että juusto sulaa. Grillaa myös briossin puolikkaisiin kivat jäljet.

Aloitetaan burgerin kokoaminen omalla, iki-ihanalla habaneromajoneesilla. Levitä briossin pohjalle mieleinen kerros ja siihen päälle pikkelöidyt, vihreät tomaatit. Nosta lämmin pihvi juustoineen päälle. Levitä itse tehtyä ketsuppia kanteen sopivasti ja asettele burgerin päällimmäiseksi. Nauti.

Jos tykkäsit, jaa resepti!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Get your grill on.

Burger season is on. Fire up – Katso reseptit ja tule burgermeisteriksi.