Meille töihin

Yrityksellä on kaksi perustajaa. Pikkis, joka otti tuottavuusloikan ja hyppäsi 2012 pois oravanpyörästä ja IT-maailmasta voittamalla Master Chef -tittelin. Herkko, joka taas on pitkän linjan kokki, mesu, ravintoloitsija ja yrittäjä. Yhteinen taipaleemme kohtasi, ensimmäistä kertaa Master Chef -kuvauksissa, jossa olimme yhtä tehtävää tekemässä Herkon ravintolassa, jossa Herkko siis toimi yhtenä omistajista. Toisen kerran kohtasimme kun sain kutsun töihin Herkon ravintolaan – tosin yhdeksi illaksi – yksityistilaisuuteen. Ja silloin Herkko istuikin salinpuolella nauttimassa kokkien duunista. Kolmannen kerran kohtasimme yhteisellä Pearl Jam -keikalla Berliinissä, jossa viimeistään huomasimme, että kemiat toimivat. Perustimme Social Burgerjointin.

Social Burgerjointin konsepti on simppeli: pihvi on pääroolissa jokaisessa burgerissa. Salaisia ainesosia tai reseptejä ei ole, erityisen meistä tekevät ihmisemme. Social Burgerjoint onkin enemmän yhteisö kuin ravintola. Meillä voit sulkea hetkeksi pois sekavan maailman kohinan, kokea yhdessä kanssamme puhtaita perusasioita ja nauttia aidon burgerin.

Haluatko sinä osaksi meidän kasvavaa joukkoa? Laita hakemus sisään! Welcome to the Burgerhood.

Lähettämällä tämän lomakkeen, luovutat meille henkilötietojasi, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

Liity uutiskirjeen tilaajaksi!