Tietyt asiat ovat odottamisen arvoisia. Meistä jokainen tietää, mitä päivää pidentävät minuutit talven jälkeen tarkoittavat: on aika kaivaa grilli varastosta, paljastaa rohkeasti talven kalventama iho ja karjaista voitonhuuto. Kesä ja burgerit ovat täällä!
Kesä on myös rakkauden aikaa. Koska rakastamme burgereita, päätimme jakaa reseptiikkamme ja grillausvinkit yhteisömme kanssa. Tänä kesänä jokainen voi nauttia omin kätösin tehdyn maukkaan burgerin ja jakaa samalla ruokarakkautta perheelle ja ystäville.
Pääkokkimme, burgermeister Pikkis näyttää, miten kunnon burgeri tehdään. Tsekkaa helposti seurattavat aidot Social Burgerjoint reseptimme ja kutsu oma jengisi haukkaamaan pala erinomaisuutta. Welcome to the burgerhood.
Tiesitkö, että meillä burgerit saavat syvän savuisan makunsa Mibrasa-hiiligrillissä? Ennen omia bbq-bileitä, vertailun vuoksi, voit tulla testaamaan aidon burgerin lähimpään Social Burgerjoint -ravintolaan. Perille löydät GPS:n tai Googlen avulla, tai yksinkertaisesti nuuhkimalla (koska aito burgerin ystävä luottaa tietysti nenäänsä).
Kesän maku syntyy myös kotigrillissä, kunhan muistat tilata uutiskirjeemme ja seurata Pikkiksen ohjeita. Tänä kesänä tulemme jakamaan kasan reseptejä, vinkkejä, kilpailuja, tarjouksia ja paljon muuta! Uutiskirjeen tilaajana tiedät ensimmäisten joukossa, mitä burgeririntamalle kuuluu sekä seuraat Burger Truckin tulista menoa ympäri Suomen.